Web Analytics

Frogfest 2017 to take place in the High Street, High Wycombe on Sun 28th May 2017

|

The 2017 Frogfest music festival will be taking place in Wycombe High Street on Sunday 28th May 2017 starting at 11.30am.

Since the first Frogfest was held back in 2013 the event has increased in size and now takes place in Wycombe High Street rather than on Frogmoor where the first Frogfest was held.

The free one day festival of family fun, which is a HWBIDco event, includes live music, circus skills, fire shows, puppets, street performers, face painters, bubbles, festival stalls and food.

The full line up of performers at the 2017 event is as follows (times are approximate) :

Start End Duration Stage Performer
11.30am 11.50am 20 mins Acoustic Stage High Wycombe Acapella Group
11.50am 12.15pm 25 mins Main Stage Tamashii Daiko – Japanese Taiko Drummers
12.15pm 12.40pm 25 mins Acoustic stage Bethany Roberts – Hand of the Heron
12.40pm 13.10pm 30 mins Main stage Dolly and the Dinosaur – Battle of the bands winner
13.10pm 13.35pm 25 mins Acoustic stage Thanx
13.35pm 14.05pm 30 mins Main stag Little Wing
14.05pm 14.30pm 25 mins Acoustic stage Tony Hill
14.30pm 15.10pm 40 mins Main stage New Foundations
15.10pm 15.35pm 25 mins Acoustic Stage Vapour Trail (Rob Davies)
15.35pm 16.15pm 40 mins Main Stage Buzz
16.15pm 16.40pm 25 mins Acoustic Stage Andrea Wilde
16.40pm 17.20pm 40 mins Main Stage The Riffs
17.20pm 17.45pm 25 mins Acoustic Stage The Purple Lights
17.45pm 18.25pm 45 mins Main Stage The Running Guns
18.25pm 18.55pm 30 mins Acoustic Stage Mempihs Rattlesnakes
18.55pm 19.40pm 45 mins Main Stage The Lagan
19.40pm 20.25pm 45 mins Acoustic Stage Gator Dog Snappers
20.30pm 21-30pm 60 mins Main Stage Cable Street Collective

Further information can be found on the HWFrogfest Facebook page or on the Frogfest Wycombe Twitter page.

Share Button

Comments are closed.